Esthajnalcsillag masszázs
             

Tartalom:

Bemutatkozás

Kapcsolat - Árlista

Svédmasszázs - és amit érdemes tudni róla

Lávaköves masszázs - és amit érdemes tudni róla

Csakrakövek használata lávaköves masszázsnál

Thai aromaolajos masszázs

Hátmasszázs

Feliratkozás hírlevélre

 

THAI AROMAOLAJOS MASSZÁZS

 

Partnerek:

freedom-photo

money for playing

 

thai

A thai masszázs távol-keleti, ősi, tradicionális masszázsfajta, amely több ezer éves hagyományokon alapul. A thai masszázs célja az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása.

Az aromaolajos thai masszázs a tradícionális thai masszázs és a nyugati svédmasszázs keveréke.

thai 6

Az olajos masszázs igen kedvelt Thaiföldön, főleg a thai masszázs technikai elemeivel vegyítve. Az olajos masszázst Wat Po iskolákban ágyon tanítják, de a gyakorlat az, hogy sok helyen, még elegáns szalonokban is a földön végzik. Az aromaolajos thai masszázs technika keveréke a tradicionális thai- és a svédmasszázs fogásainak.

 thai 4

Olajok:

A masszírozáshoz különféle olajokat használunk. Az olajok megválasztásánál arra is figyelnünk kell, hogy mi a célunk a masszírozással.

Relaxációs céllal levendula és rózsaolaj, kamilla kivonat.

Ha élénkítés a cél, akkor használunk ilang ilangot, rozmaringot, eukaliptuszt, mentát.

thai 5

Régen a szent helyeket kellemes illatok vették körül. Ezt lehet az aromaterápia első formájának tekinteni. A füstölőket arra használták, hogy a pestist vagy más betegségeket távol tartsanak maguktól. Az ókori görögök, egyiptomiak, babilóniaiak, indiaiak, kínaiak, aromakivonatokat alkalmaztak, hogy az emberben fellépő egyensúlyzavart harmonizálják.

buddha