Esthajnalcsillag masszázs
             

Tartalom:

Bemutatkozás

Kapcsolat - Árlista

Svédmasszázs - és amit érdemes tudni róla

Lávaköves masszázs - és amit érdemes tudni róla

Csakrakövek használata lávaköves masszázsnál

Thai aromaolajos masszázs

Hátmasszázs

Feliratkozás hírlevélre

 

LÁVAKÖVES MASSZÁZS
És amit érdemes tudni róla

 

Partnerek:

freedom-photo

money for playing

 

A forró kövek gyógyító és jótékony hatását már az ókorban is ismerték.

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, az amerikai indiánok, az indiaiak, de egyes források szerint még az ősmagyarok sámánjai is használták a gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket és ásványokat. A kezelés speciális masszázstechnikára épül.

Jótékony hatásai:

 

Segíti az energiaáramlást, fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jó tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut.

A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság.

A merev izületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül és csodálatos változáson megy át.

Kúraszerű alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezhető változást eredményez.

A masszázs alatt születő energia harmonizáló és tisztító hatású. Ez az egyedi terápia a vulkánikus tevékenység során keletkező bazaltkövekkel rendkívül hatékony. Ennek oka nem csak a felmelegített kövekben keresendő, amely lokális és kiterjedtebb változásokat okoz a szervezetben, de ugyancsak hatással van az energiaközpontokra (csakrákra) és a szellemi egyensúlyra is.

lava

Élettani hatások:

javítja a keringést, segít az izmok ellazításában, felmelegíti a testet, javítja a nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét, enyhíti az izomfájdalmakat, segíti a méregtelenítés folyamatát, erősíti a kötőszöveteket, javítja a vese kiválasztását, feloldja az izommerevséget, felszabadítja az energiablokkokat.Ellenjavallatok: heveny izületi és egyéb gyulladások, lázas betegség, fertőzéses bőrelváltozások, mélyvénás trombózis, infarktus vagy anginás roham, visszér-gyulladás, fokozott vérzékenységgel járó betegségek, menstruáció első két napja, rosszindulatú daganatos betegségek, friss traumatikus sérülések, instabil pszichés állapot, friss agyi történés (stroke), csontritkulás előrehaladott fázisa.

lava2