Esthajnalcsillag masszázs
             

Tartalom:

Bemutatkozás

Kapcsolat - Árlista

Svédmasszázs - és amit érdemes tudni róla

Lávaköves masszázs - és amit érdemes tudni róla

Csakrakövek használata lávaköves masszázsnál

Thai aromaolajos masszázs

Hátmasszázs

Feliratkozás hírlevélre

 

CSAKRAKÖVEK JÓTÉKONY HATÁSA 
- Lávaköves masszázsnál

 

Partnerek:

freedom-photo

money for playing

 

A masszázs során az energiaközpontokra (csakrákra) helyezett ásványok, kristályok  (csakrakövek) szintén jótékony hatással vannak a szervezetre ill. a csakrák működését, az energia áramlását  pozitívan befolyásolják.

 csakra

AZ ENERGIAÁRAMLÁS HÉT KAPUJA


 

1. Gyökércsakra - vörös vagy barna szín -  medencei idegfonat, gát, a gerincoszlop alsó nyúlványa - kö: vörös jáspis, hematit, füstkvarc, achát. Szaturnusz frekvenciája.
Jáspis -   szellemi-lelki síkon: kezdeményezőkészség, akaraterő és kreativitás, jó energiavivő, megtanít elfogadni mások segítségét, segít a kapcsolatteremtésben, a dolgok lényegének megértésében, gyógyítja a neurovegetatív zavarokat és oxigénnel látja el a vért.

2. Kereszt- vagy szexcsakra - narancs vörös szín  - gerincoszlop alsó része, keresztcsont - kő: karneol, kalcit, rubelit, turmalin, borostyán, citrit. Mars frekvenciája.
Karneol: májjal és epehólyaggal van összehangolt működésben, támogatja a sejtregenerációt, a sebek és zúzódások gyógyulását. Bátorsággal, boldogsággal, áldozathozatal lelkületével ruházza fel tulajdonosát és az erővel, amely a vállalkozások befejezéséhez szükséges.

3. Köldökcsakra  (napfonat) - aranysárga szín - a köldök és napfonat között - tigrisszem, citrin, topáz, borostyán, pirit - Nap frekvenciája.
Citrin: elősegíti a kommunikációt, nagy energiatöltetű kapcsolatokat biztosít emberek között, felerősíti a karizmát, önbecsülést, önbizalmat. Hatással van a máj és az emésztőrendszer egyensúlyának megteremtésére, elősegíti a tápanyagok felszívódását, a méreganyagok kiválasztását. Vonzalmat kelt másokban, javítja az anyagi helyzetet, támogatja a tanulmányokat, a sikeres karriert (szerencsekő).

4. Szívcsakra - rózsaszín és zöld szín - a mellkas közepe - rózsakvarc (zöld vagy rózsaszín), turmalin, malachit, jáde - Vénusz frekvenciája.
Rózsakvarc: elősegíti a boldog kapcsolatokat, barátságokat és szeretetet vonz hozzánk. Begyógyítja az érzelmi sérüléseket, jóindulatot és kedvességet hoz életünkbe. Stimulálja a kreatív képességeket, megtanítja hogyan szabadítsuk fel érzelmeinket, hogyan adjunk nekik félelem nélküli kifejezést. Felvesz a küzdelmet a szabadgyögyökkel, ezáltal lassítja a bőr öregedését.

5. Torokcsakra - kék, ezüstszürke, lila vagy bíbor szín - garat idegfonat, torok - szodalit, lápisz,  kalcedon, akvamarin, zafír, türkiz - Merkúr frekvenciája.
Szodalit: fokozza az érzékenységet, elolaszlatja a félelmeinket, a bűntudatot, segít leküzdeni a bizonytalanságot, támogatja a barátságot és a hűséget. Az elektromágneses sugárzás hatásait is semlegesíti.

6. Harmadikszem csakra - a homlok közepe, a két szem magasságában vagy a két szemöldök között -  ibolya szín - indigó, bíbor, kék ciklámen - ametiszt, azurit, lápisz, alexandrit, fluorit - Jupiter frekvenciája.
Ametiszt: a béke spirituális köve, javítja a koncentrációt, elmélyíti a meditációt, segít a feszültségek és a stresszállapotok feloldásában. Ideális eszköze az intuíció fejlesztésének, a túltengő érzelmek lecsendesítésének. Ajánlott szorongástól, bizonytalanságérzettől és kisebbrendűségi érzéstől, valamint a migrénben szenvedők számára. Serkenti a vörösvérsejtek termelődését és a szervezet regenerálódását, elűzi a rossz álmokat, nyugodt alvást biztosít.

7. Koronacsakra - fejtető, a kutacs területe - ibolya, fehér szín - hegyi kristály, gyémánt, fehér turmalin, cölesztin - Hold frekvenciája.
Hegyi kristály (tiszta kvarc): fokozza az érzékenységet, segítségere van azoknak, akik gyermeket akarnak, tárolja és továbbítja az energiát, felfrissíti az energiamezőt, csillapítja a stresszt, csökkenti a feszültségeket, fokozza a tisztánlátást, az öngyógyítő és a gyógyítő erőt, méregtelenítésre is kiválóan alkalmazható.

csakra 2